Недялко напусна с рев Big Brother

Напускам храма си, каза през сълзи ямболският бизнесмен
Обновена: 27 ное 2013 14:58 | 26 ное 2013 08:30, Александър Попов
43

Недялко медитира в басейна. Снимка: Big Brother All Stars

Колоритният ямболски чешит Недялко стана първият изгонен от Big Brother All Stars. Това стана само след няколко дни престой в Къщата, през които трудно някой можеше да вземе думата от него, а самият той бе убеден, че е един от фаворитите да победи в шоуто.

Още на първите елиминации обаче зрителите му "биха шута". Той бе номиниран заедно със Златка Райкова, Джийсън и Киро Скалата, като именно последният го надви на финала на вота. Русата Златка пък получи най-голямо одобрение от пуснатите SMS-и.

В задачата, която предхождаше гоненето, Недялко изпълни песен на Джийсън, което се превърна в една музикална гавра. Гостите в студиото -  Юлиана Дончева, Ваня Щерева, Ан Джи, Сашо Дойнов и продуцентът Камен Спасов, пък го определиха като негов стил. Веднага след него и Джийсън влезе в образ и изпълни ямболския хит "И бре, Нидялко".

Именно в типичния си стил Недялко просрочи и последната си реч, преди да напусне риалитито. Той искрено се разплака и промълви: "Напускам храма си".

Съдейки по сюжетите на минали издания обаче, нищо чудно продуцентите да го върнат с някоя мисия, тъй като само Тризначките и Пацо от Гълъбово са били така пристрастени към Big Brother.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
72
 
! Отговори
:) преди 10 години
Снощи докато слушах речта му, с короната, патоса и всичко останало се сетих за последните думи на Нерон както Сенкевич го описва - "Какъв велик артист загива" :) И той като Недялко си е вярвал прекалено, че е кумир за масите и артист до мозъка на костите си, в действителност огромен бездарник.
16
7
 
61
 
! Отговори
Кой ? преди 10 години
Big кой ? има ли такова предаване още, мислех че е умряло ? Сигурно е много популярно за *** под 12 годишна възраст... Ако имахме някаква система която да показва колко хора гледат тази помия ще ми е интересно да видя има ли едно 1000 човека...
15
6
 
76
 
! Отговори
реалист преди 10 години
Егати храма "Биг Брадър" , егати бога Нидялко , егати суперпростотията...На кой въобще му пука за тази арменска пирамида?Още ли има *** да си дават парите за СМС-и , като има толкова бедни и можещи деца в държавата?...Ужассс
14
2
 
66
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Какви зрители ми били шута на Недялко? Много малко хора гледат бигбрадър, а още по-малко пускат SMS-и. По-скоро сценаристите са решили да изгонят дърдоркото Недялко че стана вече досаден, а да оставят сестра Людмила да тормози Златките.
13
2
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Останаха ли *** дето да гласуват и да си хвърлят парите на ***?Това предаване се изпърдя с олегофрените си от преди и сега!Който е най-*** шь спечели *** като компенсация на мозък!Недялко всяка неделя имаш имен ден ти си велик и ще се върнеш с мисия да победишзащото от теб по *** НЯМА!
12
18
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Върнете го в къщата бе дураци. Стана ми жал за него.
11
1
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Големият *** е предаване за ***,Безделници,Смешници и ПСИХИЧНО БОЛНИ СЕЛЯНИ! КОЙ ГЛАСУВА ВЪОБЩЕ?Този формат е доказано селски и нормално е Бай *** -Недялко и гласувалите селендури ипростаци да покажат че тука живеят само щангисти и *** спортисти от село...
10
1
 
99
 
! Отговори
Шaшми преди 10 години
"Зрителите му били шутa..."Aз все още имaм съмнения дaли зрителите имaт въобще думaтa!!
9
5
 
84
 
! Отговори
Кутев преди 10 години
Простотията весели българина, докато правителството на БСП го ислямизира... Пошла картинка.
8
1
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То бива излагация и простотия,но този премина всякакви граници.
7
0
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Напускал храма си. Тоя се има за бог!!!
6
2
 
75
 
! Отговори
мак преди 10 години
за пореден път се убеждавам че пошлостта посредственоста и дивата селения в медиите са обект на харесване и толериране не мога да разбера продуцентите и сценаристите на тези формати в България толкова ли са го закъсали откъм някаква нормална концепция та трябва денонощно да ни навират тези ГЕРОИ НА НОВОТО ВРЕМЕ то която и телевизия да пуснеш те заливат с тази смрад не бяха ЗЛАТКИ че НИДЯЛКОВЦИ че ДЖИЙСАНОВЦИ ПЕНКИ И тям подобни социални герои НИКАКВА ТЕЛЕВИЗИЯ ПОВЕЧЕ
5
1
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето този е от лошия мат'риял,за съжаление, такива ни заобикалят отвсякъде.
4
1
 
74
 
! Отговори
1 преди 10 години
Мечтата на всеки селски "бизнесмен" - участие в "Тик брадър"! нЕма такъв "мат,риял"!
3
1
 
91
 
! Отговори
boy преди 10 години
Излага хората от Ямбол!
2
2
 
66
 
! Отговори
НВ преди 10 години
Човек който не гледа по далеч от носа си......Защо ли си губя времето с тоя.....
1
3
 
94
 
! Отговори
hkygbuk преди 10 години
има психи4ески отклонениа.по зле е от митио пищова.